Interiér

8 tipů jak zařídit pokoj pro hosty

Hra na roli dokonalého hostitele může začít. Mějte věci přímo pod rukou a ujistěte se, že každý malý detail je na svém místě. To je klíčem k ideální místnosti pro hosty.

Vyhrazená místnost pro hosty není pro většinu z nás vždy vhodná a my si ji obvykle spojujeme s domácí kanceláří, hernou nebo dokonce s dětmi. Ale ti, kteří pravidelně hostí své přátele a rodinu, mohou chtít zvážit malou a rozumnou místnost pro hosty, která je krásná a může být vytvořena s malým rozpočtem. Malý pokoj pro hosty uvádíme v široké škále tvarů a podob.

Tip: 8 tipů jak zařídit kuchyň v roce 2018

Něž začnete s pokojem pro hosty

Předtím, než se ujistíte o konečné podobě vašeho pokoje pro hosty, zvažte počet hostů, které budete muset pravidelně ubalovat a hostit. To by mělo zúžit možnosti dekorací a udělat nákupy smysluplnějšími. Pak ze vytvořit i malou ložnici pro hosty mnohem jednodušeji. Jde o funkční aspekt tříděných věcí a pak lze přejít na estetiku a celkovou atmosféru pokoje pro hosty. Moderní, rozmanité a prostorově pěkné, to jsou naše pokoje pro hosty, které vám pomohou začít se vydávat tím správným směrem.

Zkuste lůžka dát od sebe

Nahradit tradiční královninu postel s dvěma oddělenými lůžky v pokoji je praktická a trendová volba, i když s ní všichni nemusí souhlasit. Vždy lze dát postele i k sobě. Dává to malému pokoji pro hosty mnohem prostornější vizuální přitažlivost a také nabízí mnohem přizpůsobivější půdorys. Použití dvou lůžek přináší vizuální symetrii do místnosti a můžete dokonce jít i v ostatních svislých líniích s touto myšlenkou i dál a použít je i na dalších dekoracích v místnosti.

Hledání útulného výklenku

Tady mluvíme o vyhrazeném pokoji pro hosty, kdy byste ještě mohli bojovat o to, abyste našli místo, ve kterém byste mohli skutečně vymanit dostatečný prostor k danému účelu. Vkusné využití prázdného rohu v otevřeném prostoru, který je v pokoji pro hosty, je skvělou alternativou pro ty, kteří chtějí ušetřit místo. Můžete to udělat s několika posuvnými skleněnými dveřmi na kolejnicích a několika závěsy. Jakmile jsou dveře zavřeny a závěsy spadnou dolů, vytvoříte pokoj pro hosty, který je stejně dobrý jako kterýkoli jiný! Prostory, jako je podkroví a suterén, mají také dostatek potenciálu a jsou ideálními místy, kde můžete vytvořit stylovou a přitažlivou místnost pro hosty.

Zdroj: decoist.com

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zajímá mě ekologie, příroda, zdravý životní styl, fitness, bydlení i zahrada, ale i ekonomika, osobní rozvoj a všechny zajímavé projekty.