Architektura

Luxusní a prostorný dům v Moskvě

Minimalismus může být nejmódnější formou stylu, kde je určitě něco, o co si říkají interiéry, které potřebují nějak vyniknout. Ukazuje se, že nemusíte vždy volit jen jedno nebo dvě umělecká díla, nebo dokonce jednu pohovku, abyste vytvořili stylový, luxusní interiér.

Tento luxusní dům v Moskvě, od architektů Shamsudin Kerimov, nese čisté linie, které jsou stále k použití, ale minimalismus zde není nikde k nalezení. Místo toho zde vidíme komplikované sloupy, rozsáhlá a velká svítidla a plyšová dekadentní zařízení tvořící tento nádherný domov. Výsledný pocit domove je známkou luxusu, který byste viděli jen ve filmech nebo v mýdlové opeře, připraveni na dramatický moment.

Tip: Starý dům ve skotské stylu. Nadčasová krása, která se neomrzí.

Chůze do domu, která měří 800 m², přesně 8 611 m², vás dovede k místu, kde jste okamžitě zasaženi jeho rozsáhlým otevřeným půdorysem.

Nadměrně velký prostor ponechává spoustu místa pro obrovskou rozkládací pohovku a obrovský, kulatý konferenční stolek.

Každý úhel vypadá tak, že je nahromaděn s polštáři nebo opatřen měkkým osvětlením, vytváří velkou, ale současně útulnou a příjemnou atmosféru.

V hlavní obytné zóně jsou jedním z nejpozoruhodnějších prvků překvapující skleněné sloupy.

Kombinace kreativního designu a osvětlení činí tyto pilíře uměleckými prvky samy o sobě.

Kromě toho způsob, jakým je zde proveden vzor, jenž úžasně designové funguje s dřevěným obložením stropu, má rozhodně elegantní kontrast. Stačí se podívat na design krbu!

Paleta barev v hlavní obytné zóně může být popsána pouze jako „moderní luxus“.

 

Používání dřeva, skla a mramoru se soustřeďuje spíše na přírodní zrno a vzor, než na barvu a textil.

V obývacím pokoji je velká jídelna s pohodlným sezením pro 10 lidí a s dekorativními vázami pro dodatečný prvek sofistikovanosti.

Přes stůl visí jedinečná jídelní svítidla, která jsou cennou alternativou ke klasickému lustru.

 

Zdroj: home-designing.com

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zajímá mě ekologie, příroda, zdravý životní styl, fitness, bydlení i zahrada, ale i ekonomika, osobní rozvoj a všechny zajímavé projekty.