Trendy v bydlení

Jakou zvolit barvu do kuchyně?

Nevíte, jakou zvolit barvu kuchyně? Může být klidně výrazná a netradiční. Nebojte se barev a jejich kombinací a zapojte svou fantazii.

Neztrácejte čas diskusí mezi bílou a smetanovou bílou. Získejte si vaši kuchyňskou plochu odvážným novým odstínem a zvolte ještě více zdobení díky inspiraci z těchto nádherných nápadů kuchyňského designu.

2.

Tato dramatická fialově šedá barva je podle návrháře Francesca Bilotta. Tento švestkový tón bude vidět všude od kuchyňských skříní až po foyer. Užijte si vaření v tomto moderním prostoru.

3.

Úžasná barva kombinace šedé a béžové. Pískovec je jasnější a modernější než neutrální a až neuvěřitelně se spojí s některými jinými trendovými barvami.

4.

Serenity už nemusí být barvou roku, ale její chladný odraz dokonale odráží bílé otevřené regály a černé desky. Je dosaženo úžasného kontrastu.

5.

Tohle není jen nějaký neutrální krok do neznáma. Majitelé tohoto drobného domu v Brooklynu zvolili trendovou volbu náznaky hnědé barvy v mnoha podobách.

6.

Merlot na skříňkách do kuchyně, která je připravena na dobré časy. Smaragdová židle přidává dokončující jemný dotek, aniž by se dostala do vánočního barevného prostoru.

7.

Nemusí to vypadat jako Barbie’s Dream House. Tmavá magenta se cítí jako doma i v dospělém prostoru vaší kuchyně.

8.

Co by mohlo být krásnější a tradičnější než černo-krémová kuchyň s odstínem jemně zelené. Dostanete vítanou změnu plnou jasu se šťastným odstínem nazývaném řasa.

9.

Tato měkká paleta barev, spárovaná, se zajímavými vzorovými dlaždicemi a květinovým koutkem k sezení, vytváří kuchyň, kterou cítíte jako uvolňující útěk z pracovního dne. Mnoho dalších typů jak zařídit kuchyň.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zajímá mě ekologie, příroda, zdravý životní styl, fitness, bydlení i zahrada, ale i ekonomika, osobní rozvoj a všechny zajímavé projekty.