Trendy v bydlení

Dopřejte luxus svým čtyřnohým miláčkům

Každý majitel mazlíčky ví, jak rychle se stanou součástí rodiny. Pokud jste už provedli změny v obytném prostoru, abyste je mohli ubytovat, určitě přemýšlíte, jak to udělat nejlépe.

Sprcha pro mazlíčky

Pokud nemáte správné nastavení sprchy, je to problém. Přidáním vyvýšeného prostoru do sprchy s ruční sprchovou hlavicí, získáte super prostor pro sprchování vašeho mazlíčka. Schopnost naklonit se do prostoru pro sprchy znamená pro vašeho domácího mazlíčka pocit bezpečí. Pro vás to znamená snadnější ovládání. Stěna do poloviny výšky vás stále chrání před nepořádkem. Podlahy zůstanou také suché. Pokud chcete minimalizovat problém s vlhkostí, vložte sprchu do prádelny.

Tip: Sprchový kout bez vaničky nebo s ní? Probereme přednosti i slabiny.

Vytáhněte misky v šuplíku

Misky na potraviny a vodu jsou nutností. Snažíme se koupit ty nejatraktivnější mísy a dát je do esteticky příjemných prostor. Nicméně ale občas zavazí. Nebylo by úžasné, kdybyste je mohli skrýt, pokud nebudou potřeba? S výsuvnou zásuvkou můžete být v klidu. Čištění před neočekávanou návštěvou bude snadné.

Dveře pro mazlíčky

Většina dvířek pro domácí zvířata přichází v podobě nevzhledných plastových chlopní. To nemusí být ale vždycky pravda. Dnešní možnosti dveří pro domácí mazlíčky přesahují výřez ve stávajících předních dveřích. Integrace dveří vašeho domácího mazlíčka do architektury vašeho domu může znamenat elegantní domácí upgrade.

Vestavěné skříně pro domácí zvířata

Vytváření nezbytných prostor pro potřeby vašeho domácího mazlíčka do stávajícího nábytku usnadňuje život všem. Minimalizujete vizuální obtížnost prostoru, které váš domácí mazlíček potřebuje pro pohodlný život a váš mazlíček dostane bezpečný prostor, na který se může spoléhat. Na rozdíl od volně ležícího zvířecího lůžka, které by mohlo být okamžitě přemístěno, vestavěné zvířecí lůžko bude vždy pro vašeho mazlíčka, pokud hledají útočiště.

Venkovní miska na vodu

Léto je tady. Budete pravděpodobně trávit více času venku a váš mazlíček bude nepochybně chtít být u vás. Můžete si být jisti, že nebudou trpět žízní, pokud jim pitný režim zajistíte trvalou miskou. Dobře navržené, robustní umyvadlo pod vodovodním kohoutkem usnadňuje přístup k vodě po celou léto.

Vestavěná psí brána

Můžete mít ve svém domě pokoje, které jsou vhodné pro domácí zvířata a jiné, které chcete ochránit před chlupatým rodinným příslušníkem. Mnoho majitelů psů se obrátilo na odnímatelnou dětskou ohrádku, aby oddělilo prostory pro své domácí mazlíčky. Zatímco je funkční, nepřispívá k dekoraci nic pozitivního. Místo toho se rozhodněte pro vestavěnou bránu. Můžete přizpůsobit velikost a materiál tak, aby se bezproblémově začlenil do konstrukce místností, které odděluje.

Zdroj: freshome.com

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zajímá mě ekologie, příroda, zdravý životní styl, fitness, bydlení i zahrada, ale i ekonomika, osobní rozvoj a všechny zajímavé projekty.