Stavba

Bydlete rychle. Stavebnicový dům postavíte do 3 měsíců!

Jakmile se jednou zrodí sen o vlastním bydlení, málokdo je ochotný na něj dlouho čekat. Každý by své sny zhmotnil raději co nejrychleji a za co nejlepší cenu. A ono je to dokonce i možné.

Sen o rychlém a levném bydlení plní montované domy na klíč. Když se na trhu začaly objevovat, Češi jim příliš nedůvěřovali. Názor se ale postupem času změnil. Stavebnicový dům je bytelný, odolný a v ničem nezaostává za zděnými stavbami. Naopak je v mnohých aspektech ještě předčí.

Přestěhujete se za pár měsíců

Kolik stavebnicový dům stojí a za jak dlouho se do něj stihnete nastěhovat, je individuální záležitost. Společnost J. Group se však chlubí možným stěhováním již do 3 měsíců od vydání stavebního povolení a v některých případech se to doopravdy podaří realizovat.

Celý proces je velmi rychlý. Vyberete si dům, jsou vyrobeny jednotlivé díly stavebnice. Ty se pak přivezou na místo a během několika dní sestaví. Následně se jen instaluje sádrokarton, elektroinstalace, voda, kanalizace, okna, dveře apod. Zkušená firma dokáže všechno zorganizovat tak, aby nevznikaly zbytečné prostoje a zákazník měl co nejméně starostí. Vyřeší i papírování, takže jediným úkolem zákazníka zůstává stěhování.

Lákadlem jsou i nízké náklady na provoz

Také montované domy mohou být nízkoenergetické. Při výstavbě se používají vhodné materiály tak, aby měl dům minimální tepelné ztráty. Čtyřčlenná rodina za energie v domku o ploše 100 m2 může zaplatit jen necelých 20 tisíc korun ročně.

Stavebnicové domy tedy zní jako pohádka. Rychle sestavené, levné, a ještě s nízkými náklady na provoz. Každý, komu se tohle zdá nereálné, má možnost jít se na nějakou montovanou dřevostavbu podívat a popovídat si přímo s majiteli, jak se jim bydlí a za kolik. Máte-li o takovou osobní prohlídku a jiné informace zájem, podívejte se přímo na webové stránky www.jgroup.cz dřevostavby plzeň.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *