střešní_výlez_toso_PR
Dům a Zahrada

Střešní výlez a jeho výhody?

Pokud právě stavíte nový dům, provádíte rekonstrukci, nebo jste se rozhodli pro přebudování půdních prostor pro bydlení v podkroví, máme pro vás unikátní řešení, které oproti střešním oknům umožní přístup na střechu. Vyzkoušejte střešní výlez TOSO. Jaké má tento světlík výhody? Podívejme se na to. 

Střešní výlez TOSO se pyšní svým elegantním vzhledem i velmi jednoduchou instalací. Právě to v dnešní době oceníte při realizaci střech. Střešní výlez TOSO vypadá hezky, je cenově dostupný a nebude vás zbytečně zatěžovat složitou montáží při jeho instalaci. Střešní výlez neboli světlík TOSO je praktický a současně dá dokonalý vzhled vašemu podkroví i celé střeše. Střešní okna jsou navržena tak, aby se stala vysoce estetickou a nerušivou součástí celé střechy.

střešní okno

Střešní výlez TOSO

Světlík TOSO je střešní výlez určený pro podkrovní prostory. Udává nový standart kvality, jednoduché montáže a vysoce estetického vzhledu světlíku. Jde o speciální střešní okna TOSO, kterými se dostanete na střechu. Díky přiloženému montážnímu návodu, integrovanému lemování a instalačním páskám je velmi snadné do podkrovní okno namontovat během chvilky. Před montáží si sami můžete zvolit způsob otvírání, tedy ze spodu nebo z boku. Světlíková okna jsou osazena o něco níže do střechy, což zabraňuje hromadění velkého množství sněhu za okny. 

Střešní výlez TOSO a jeho výhody

  • velmi jednoduchá montáž
  • integrované univerzální lemování do plochých i profilovaných střech
  • pro hladké i profilované krytiny s výškou profilu do 90 mm
  • odolnost vůči UV paprskům a nepříznivému počasí
  • velmi kvalitní zasklení dvojskly
  • vysoký estetický vzhled střešního okna
  • volba otvírání ze spodu nebo na stranu
  • zabránění hromadění sněhu za oknem
  • pro sklon střechy od 15 stupňů
  • možnost dvojité větrací polohy

Vzhled, lemování a zasklení oken 

Dřevo na střešní výlez pochází ze severské borovice opatřené důmyslnou fungicidní ochranou. Integrované lemování je vyrobeno z galvanizované oceli v šedočerné barvě, je vysoce odolné vůči UV paprskům a nepříznivému počasí. Součástí je odstranitelná pěnová manžeta pro snadnou montáž do krytiny. K zasklení je použito 14 mm silné izolační plavené dvojsklo. Chromované ocelové madlo umožňuje volbu pozice otevírání na spodní nebo boční. Výhodou je dvojitá větrací poloha. 

střešní_výlez_toso_PR

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *