vybavení_dětského_pokoje
Interiér

Jak zařídit dětský pokoj pro malého školáka?

Ve školním věku se ratolesti nezajímají pouze o hračky, ale potřebují také prostor pro psaní domácích úloh, úložné místo pro knížky, časopisy a vzdělávací předměty a podobně. V životě dětí se priority postupně mění a společně s nimi by se mělo měnit i vybavení dětského pokoje. Chcete prakticky vybavit dětský pokoj pro malého školáka? V následujících řádcích vám prozradíme, na jaký nábytek byste rozhodně neměli zapomenout.

Prvně byste si měli uvědomit, že dětský pokoj vašemu dítěti poslouží jako ložnice, šatna, pracovna, obývák, ale i herna, a proto je nezbytné rozdělit místnost na několik zón. V jedné části by se měl nacházet psací stůl s kancelářskou židlí, kde se dítko naučí nové věci do školy. Stejně tak byste neměli zapomínat na kvalitní postel, a ještě také skříň na oblečení. Pod postel se dají dokoupit zásuvky, do nichž si může dítě uschovat oblíbené hračky.

psací stůl - Atan

Dětský nábytek je moderní i praktický

Pořídit různé druhy nábytku s rozličným dekorem dřeva není to pravé ořechové. I dětský pokoj by měl působit uceleně, elegantně, moderně a útulně. Vzhled rozhodně nepodceňujte. Jelikož dětský pokoj bude obývat především vaše ratolest, přizvěte ji k výběru nábytku. Důležité totiž je, aby se vybavení líbilo i vašemu dítěti.

Školák se jednoznačně neobejde bez pracovního koutku. Zvolte kvalitní psací stůl s ergonomickou kancelářskou židlí. Oblíbenosti se těší rostoucí nábytek, jejž přizpůsobíte dítěti na míru, navíc nemusíte každý druhý rok kupovat nové kousky. Děti rostou, nábytek může s nimi.

Kde nábytek do dětského pokoje pořídit?

Hledáte internetový obchod, odkud objednáte veškerý nábytek do dětského pokoje? Potom se podívejte do pestrého produktového portfolia e-shopu Atan.cz, kde najdete nábytek klidně do celého bytu. Spokojení budete nejen s kvalitou, ale také s cenami.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *